blana morgana

inainte sa incepem, fetele mai slabute care arata bine, nu se incadreaza in ce scrie mai jos.

40 de kilograme, serios? uda si sau cu toale de iarna pe tine? 90-60-90 nu inseamna latimea din profil, in milimetrii, fa. nu te mai plimba prin fata mea, parca incearca cineva sa-mi distraga atentia miscand o creanga uscata. faptul ca esti noncoformista e si mai grav. blugii aia stau pe tine ca pe-un gard cu doua blani puse la o distanta mare una de alta, astfel incat pot vedea prin ele mare parte din privelistea interioara. te plangi ca te-ai ingrasat? de fericire, sau?

faza e ca singura diferenta dintre tine si un copil african infometat e culoarea pielii si marimea creierului, el vrea sa manance atunci cand ii e foame. nu ti-a zis nimeni pana acum ca-n rochia aia arati ca un prospo stors? iti zic eu acum ca sa nu ne mai incanti si a doua oara. profilul tau e un avantaj, te poti ascunde fara probleme dupa felinare sau copaci/pomi proaspat plantati. “bate vantul frunza-n dunga”, iar pe tine la fel.

sincer, degeaba te duci la solar, dupa ce iesi de acolo semeni cu o stafida. picioarele tale sunt la fel de groase ca dozele de bere, presate; foarte secsi, incearca totusi sa nu mai iesi in pantaloni scurti, unii sunt mai slabi de inima atunci cand vad ceva care seamana cu un cadavru defiland pe strada. faptul ca ai putina grasime nu te face grasa, nici macar grasuta. unii se lasa de fumat ca sa fie mai sanatosi, tu de mancat ca sa arati mai bine. FAIL!