Record. Wonder Woman, filmul de origine al unui supererou cu cele mai mari încasări din istorie

Cu încasări globale de 821,749 de milioane dolari pe plan global, Wonder Woman a depăşit locul întâi actual, reprezentat de filmul Spider-Man din 2002

Warner Bros are motive să sărbătorească: hit-ul său de vară, Wonder Woman, a depăşit la box-office Spider Man din 2002, devenind astfel filmul de origine al unui supererou cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Filmul, inspirat din benzile desenate DC Comics, cu Gal Gadot în rolul principal, cu regia semnată de Patty Jenkins, a trecut milimetric pe lângă concurenţă şi a câştigat un total de 821,749 milioane de dolari, faţă de 821,708 milioane cât a adus Spider-Man, totuşi fără a lua în calcul inflaţia – dacă aceasta este considerată, Spiderman ar fi totuşi primul, cu valoarea ajustată la peste 1 miliard dolari, notează publicația Business Insider.

Însă acest aspect nu minimizează succesul lui Wonder Woman, industria filmului nu mai este aceea de acum 15 ani, considerând evoluţia serviciilor de vizionare în streaming. În plus, Warner Bros a utilizat o abordare pe termen lung cu Wonder Woman, ţinând filmul în cinematografe mult mai mult-şi asta este una dintre cauzele pentru care filmul este numărul unu.

Vestea a venit la momentul cel mai potrivit pentru studiouri, pentru că săptămâna asta regizorul Brett Ratner, partener la RatPac-Dune Entertainment, care a colaborat cu WB la mai multe proiecte recente, a intrat în vizorul acuzaţiilor de hărţuire sexuală şi şi-a declarat demisia. Warner Bros are, așadar, momente de bucurie, după scandalul sexual izbucnit săptămâna trecută.