Blog si atat

blog (a contraction of the term “weblog) = a type of website, usually maintained by an individual with regular entries of commentary, descriptions of events, or other material such as graphics or video. Entries are commonly displayed in reverse-chronological order. “Blog” can also be used as a verb, meaning to maintain or add content to a blog.

…adică, mai sumar și mai pe românește, e ca un fel de jurnal virtual public în/pe care-mi transpun în scris ce-mi bese mintea.

nu scriu cu patos despre gadget-uri pe care oricum n-o sa le am niciodată, programe din categorii despre care nu știu nimic, SEO pe care abia l-am descoperit, bloggeri după succesul cărora o iau la labă sau nu fac “review”-uri puerile la alte bloguri, servicii, telefoane etc.
scriu cu seriozitate despre ce simt în legătură cu anumite lucruri, ce văd în unele locuri, ce aud din gura de aur a unor persoane, muzica care-mi place cel mai mult, ce sau cine mă mă scoate din sărite.

nu vă place? ok, atunci nu mai intrați, citiți, comentați. accept criticile, fără voie sau plăcere, dar le accept, mă ajută să-mi mai corectez uneori unele defecte. nu suport în schimb criticile în exces, fără rost sau bază. poți să le ții pentru tine fiindcă eu n-am niciodată chef de harță.

m-am simțit obligat să scriu postul ăsta în urma “sugestiilor” cretine ale unora dintre voie, primite pe mess, desigur.