vaca morgana

Nu eşti frumoasă, nu eşti nici deşteaptă, mă-ta te minte din dragoste parentală de fiecare dată când îţi spune prostiile astea. tu te uiţi în pula mea vreodată în oglindă înainte să pleci de acasă? şuncile alea trebuie camuflate, nu evidenţiate, gândeşte-te că unii poate au stomacul mai sensibil. degeaba îţi scoţi în evidenţă decolteul, mă jur că nu ne interesează cât de mult poţi ridica doi saci de grăsime cu push-up-uri. eşti atât de suplă încât bluza aia făcută dintr-un material supraelastic mai are un pic şi plesneşte în 23 de locuri, ca un balon cu prea mult aer în interior. oricât de “secsi” ai încerca să te îmbraci, tot ca un butoi cu o pătură pe el arăţi, unul destul de urât.

ai văzut vreodată o bucată de carne stricată? aşa arăţi tu fardată. o să punem mână de la mână astfel încât de ziua ta să-ţi achităm un abonament la sală sau o operaţie de liposucţie. stratul tău adipos funcţionează ca un scut anti-glonţ natural, sau ceva de genul?

ok. scuteşte-ne de fuste scurte, celulita e o chestie cu care nu trebuie neapărat să te mândreşti, iar în urmă nu lasă decât senzaţii de greaţă şi aplauze înjurături la adresa ta. când îţi ridici haina aia cât un cort de pe scaun se ridică praful în jur ca după o furtună de nisip; putem demonstra asta chiar şi ştiinţific. auzi, dar tu cum intri pe uşă? din lateral sau te chinui să sugi burta? îmi pare rău de uşa aia. câteodată mă întreb dacă şi restul familei tale arată la fel ca tine sau sunt mai subnutriţi decât somalezii. oare un bivol+desert la fiecare cină îţi ajung? cred că putem creşte culturi agricole întregi cu ce elimini tu după fiecare masă în wc. condoleanţe persoanei care intră după tine la toaletă.

n-o să zic fără supărare fiindcă ideea e să te superi, dar pentru cum arăţi îţi dai cam multe aere de fată suplă vedetă (cu o greutate normală pentru vârsta şi înălţimea ei). vrei să mai repet încă o dată ca arăţi ca o vacă gestantă? dacă vrei o viaţă mai bună şi lipsită de caterincă, poţi începe prin a nu te mai plânge că nu poţi să slăbeşti în timp ce bagi ca sparta în tine două felii de pizza, una peste alta.

e un articol la modul general. dacă eşti grasă, urâtă şi nimeni nu te vrea, ne pare rău, îţi înţelegem situaţia, sau măcar ne prefacem. însă dacă eşti grasă, urâtă, nimeni nu te vrea şi mai eşti şi nesimţită, atunci postul ăsta chiar îţi este adresat fiindcă prin intermediul lui trasmit un mesaj din partea tuturor celor care nu vă mai suportă.