Romania Dramatica

citii despre asta la alleks pe blog şi mă cam frustră şi pe mine. da, ştim cu toţii că suntem un popor de luzări, dar la capitolul istorie şi locuri (istorice, geografice) ne pişăm pe o grămadă de ţări. felicitări cocalari.com pentru asta, principala muză de inspiraţie a satiricilor de la Encyclopedia Dramatica, locul unde găseşti chestii cu adevărat triste pe care oamenii le trec cu vederea.

Romanian subspecies known as “cocalar”. That thing around his neck is a specialized organ used for attracting female cocalars, known as “printzese” – ‘te-n plm. nu pot să zic că nu-mi vine şi mie să râd, dar atunci când îmi amintesc că e vorba despre noi îmi cam piere zâmbetul.

România, epicentrul mondial de failuri? doar să ne uităm mai atent la americani, ţara cu cei mai mulţi proşti care respiră oxigen degeaba, şi imediat o să ne dăm seama cât de greşită este afirmaţia anterioară. într-un fel te şi pune pe gânduri de ce atâţia români se declară francezi în aeroporturi internaţionale sau de ce foarte mulţi oameni strigă lozinci gen “America, go fuck yourself”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *