despre cum fenomenul nokia 1100 genereaza vise stupide pentru prostii creduli

25.000 de euro în mâna ta, cum sună asta? pizdă, logic. cu puţin efort şi răbdare, crezi că poţi să găseşti un nokia 1100 făcut înainte de 2003 în Germania, cu versiunea de soft RH15-16-17 pe care să-l vinzi apoi unui hacker disperat care ar fii dispus să-ţi dea până la 25.000 de euro pe el. nu prea îmi place să năruiesc speranţele, dar asta e la fel de probabil ca şi cum ţi-ar cădea o chintă royală în mâini într-un meci de poker.

care-i povestea? acum câteva luni a început să circule un zvon cum că strict modelele de telefoane menţionate mai sus ar suferii de un bug ce permite interceptarea mesajelor trimise de telefoanele din jur. păi şi cum ajungi de la interceptarea mesajelor la banii din conturile bancare? păi băncile mai trimit mesaje pe telefoanele clienţilor cu datele necesare, sau Vasile îi trimite lui Ion numărul şi pin-ul cărţii sale de credit prin SMS.

care-i adevărul? nu mă mai obosesc să-l povestesc, citiţi-l aici.

concluzia? nu mai daţi massuri, nu mai spamaţi forumurile, siteurile de licitaţii şi restul spaţiilor de mică publicitate cu telefoanele voastre nokia 1100 Made in Germany, e un drum lung de la ţăran de oraş la ţăran de oraş plin de bani. fură, joacă la loto sau ai grijă de o bătrână amărâtă cu un testament generos, momentan sunt singurele soluţii de a te îmbogăţii rapid, fără educaţie sau prea mult muncă.

p.s: ăsta-i cel mai lung titlu care l-am pus vreodată unui articol, dar şi cel mai potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *