aprilie incepe aiurea

mi s-a stricat iar laptopul, nu mai conteaza cum si cand; la doua ore dupa a dat coltul si celelat calculator, astfel weekendul asta am stat pe tusa. a fost, poate, mai bine, am putut procesa mai bine niste vesti, analiza din toate punctele de vedere si ajunge la un verdict prematur. nu conteaza care sunt, au un statut personal si nu le pot imparti chiar cu toti.
daca n-am avut net, am stat mai mult pe la televizor si am aflat mai multe despre greva. da, nici eu nu ma duc maine la scoala. un weekend prelungit n-a stricat nimanui pana acum si nu ramanem in urma cu materia daca facem o zi pauza, mai bine pentru ambele tabere.
n-am mai scris nimic ca n-am avut dispozitia sau mijloacele necesare, intelegeti voi. principiul meu e sa scriu atunci cand simt eu cam am ceva mai bun de zis, desi de cele mai multe ori il incalc.
vad din ce in ce mai des pe internet, moda asta de a fi diferit, ironic, sarcastic, sec de haios, de a arunca cuvinte grele chiar si pentru cele mai nevinovate afirmatii. calm, o sa publice cineva o poza cu voi sau adresa unde locuiti, din greseala, pe vreun site, si n-o sa mai fiti chiar atat de duri pe cat pretindeti. stick, stones and hard words, too, can break your bones, lately …
am auzit aseara melodia asta si mi-a ramas ritmul in cap pentru inca o ora pana cand m-am dus pana la pupitru s-am intrebat cum se numeste, Zagazound – Sonata: