Lipsa de inspiratie

Am dat si eu in lipsa de inspiratie. Pur si simplu ori ma simt deja in concediul care am sa mi-l fac in Romania, ori deja sunt cu capul in nori. Mai am cateva zile pana cand ma urc in avion, si dupa jumatate de zi pierduta prin traficul aerian, sa aterizez in Romania.

Sa revin la subiectul lipsei de inspiratie. Ma gandeam sa va povestesc despre noul film ce mi-a atras atentia (nu va dezvalui secretul inca), sau probabil de jocul cu care imi pierd diminetile (Caesar IV). Incercari esuate, si totusi acum am scris. Deja era prea gol blogul meu.

Multi au inceut sa ma intrebe, Manu ce s-a intamplat cu tine, de ce nu mai scrii, blogul nu-ti mai aduce bani. Pentru curiosii acestia am doua motive la intrebarile lor idioate: 1. Nu scriu pentru bani! (blogul meu nu mi-a adus nici un profit pana acum) 2. Decat sa scriu baliverne sau sa pun un video de la youtube, mai bine nu o fac!

Si pentru ca lipsa de inspiratie tinda sa devina o gaura neagra care ma absoarbe de tot, am sa incerc sa tin pasul cu zilele ce zboara pe langa mine, dar totusi daca omit una, fara post va rog sa ma scuzati 🙂