RENASTEREA UNUI REGE

Multa lume nu a mai auzit de multa vreme de Michael Jackson, dar melodiile lui au fost ascultate mereu de toata lumea. Desi debutul lui a fost poate cu mult inainte sa va fi nascut unii dintre voi, piesele regelui pop sunt ascultate chiar si in ziua de azi. Putem recunoaste ca reprezinta o legenda vie. Poate ca va aduceti aminte unii dintre voi de vremurile cand era in voga si de cum a reusit sa manipuleze prin stilul sau o mare parte a populatiei intregului glob pamantesc, fanii nenumarati ai megastarului imitandu-l prin vestimentatie sau suvitele lasate din palarie. Reamintirea acelei perioade ne aduce un zambet pe fata, gandindu-ne ca ne-a facut poate o copilarie mai frumoasa.

Pe langa distractia pe care ne-a oferit-o, pe atunci simpla dar frumoasa, prin mesajul melodiilor lui Michael am avut si de invatat multe, cum ar fi “Black or white” impotriva rasismului sau “We are the world” care a dat un impuls tuturor ca oamenii conteaza pe Pamant si el de asemeni pentru noi prin “Earth song”.

Cu toate criticile sau acuzatiile care i-au fost puse in grija artistului de diversi ziaristi sau persoane probabil invidioase pe succesul sau, ar trebui sa fim de parere ca tot ce conteaza nu este ce a facut Michael Jackson in viata sa personala, ci anume ce a vrut sa transmita prin muzica lui. Iar acum desi starea sa de sanatate nu este tocmai una buna, regele nostru pop vrea sa ne readuca bucuria acelor timpuri (asta am citit prin ziare).

Ii multumesc pentru ceea ce a facut si daca legatura lui Michael cu muzica se termina nu o sa-mi para rau, pentru ca el intotdeauna va mai avea ceva de spus, iar ce va lasa in urma lui nu va muri niciodata – muzica buna.