Capcana gandaci lipici

Capcana pentru gandaci este cel mai eficient remediu pentru gandaci si furnici.

Dispozitivul este prezentat sub forma de cutie, in interiorul careia exista o substanta cu lipici si este destinata combaterii daunatorilor de gandacilor din interiorul casei. Se manifesta foarte bine in distrugerea gandacilor si a furnicilor. Problema dominatiei gandacilor si furnicilor este inca relevanta in societatea noastra si este aproape principala. Indraznesc sa sugerez ca, din moment ce citesti pagina noastra, inseamna ca aceasta problema te afecteaza si pe tine. Pentru a rezolva aceasta problema, magazinul online ofera capcana gandaci lipici, un mijloc eficace, conceput pentru o perioada lunga de valabilitate. Este usor de utilizat, dispozitivul necesitand doar deschiderea si amplasarea lui in mai multe zone ale casei. Cand gandacii intra in dispozitiv, sansa de a se mai intoarce in incapere nu mai exista, deoarece gandacul ramane intepenit in lipici si, de asemeni, din cauza paraliziei sistemului nervos, acesta moare.

Aparat anti jderi

Aparatul anti jderi, este dispozitiv ultrasonic care te poate scapa de rozatoare, cum ar fi: jderi, soareci, sobolani, nevastuici etc. Undele ultrasonice emise de acest dispozitiv sunt complet inofensive si silentioase pentru majoritatea oamenilor, dar ele provoaca disconfort tuturor tipurilor de rozatoare de pe suprafata, acestia parasind zona protejata de acest dispozitiv.

Acest aparat anti jderi este echipat cu doua difuzoare puternice care propaga ultrasunetele pe o raza mare. Dispozitivul este usor de utilizat, se conecteaza la priza si este instalat cu directia difuzoarelor in zona protejata, astfel incat sa nu interfereze. Pentru camere mari, se recomanda utilizarea mai multor dispozitive in acelasi timp. Odata cu instalarea acestui dispozitiv, este exclusa posibilitatea utilizarii de toxine periculoase, chimice si otravuri. Un aparat anti-jder este absolut sigur pentru oameni, animale de companie, precum si pentru aparatele electrice de uz casnic.

Instalarea si functionarea

Respecta regulile generale de utilizare a aparatelor electrice. Dispozitivul trebuie instalat fara obstructii la radiatiile de unde ultrasonice. Modul de functionare este indicat de un indicator rosu aflat pe panoul frontal al dispozitivelor. Undele ultrasonice sunt reflectate  pe suprafete plane. Pentru a lucra eficient in alte incaperi, trebuie sa lasi usile deschise. In caz contrar, ar trebui sa instalezi dispozitive in fiecare camera separat.