Mediocritate?

Ok am stabilit subiectu. Acum stiu ce tre sa scot din bostan. Ideea este ca in ultimu timp am cam luat titlul de “Persoana care se invarte in mediocritate” si as vrea sa stiu daca o persoana care a fost cocolosita toata viata de parinti, care face ceea ce vrea si nu ceea ce trebuie poate sa considere ca e nemediocru doar prin faptul ca joaca World of Warcraft aproape toata ziua si e un “writer”.

Mediocritate …hmmm un termen greu de explicat si pe langa acest fapt mai incerc sa gasesc o legatura intre mediocritate si mine. Hai sa incercam…muzica? Este oare muzica mediocra? Jazzul? Este el mediocru? Sau faptul ca incerc sa ma intretin singur fara a mai fi nevoit sa stau pe capul parintilor? Nu stiu si nici macar despre mine nu pot spune ca sunt in stare sa zic cine este mediocru si cine nu.

Ce ar trebui sa insemne mediocritate pentru cineva care are varsta de 18 ani si nu stie prea multe sa faca in afara de WoW si sa dea “taguri’. Cine ar avea o idee despre asta please lasati un comment sa ma dumiriti si pe mine in legatura cu acest aspect important al vietzii. Era sa uit de o mica chestiune plina de importanta si anume: eu scriu pe blog ceea ce ma marcheaza in viatza de zi cu zi… nu scriu neaparat ceva inteligent sau ceva interesant fiindca nu caut sa dezvalui numai ce este interesant si inteligent ci absolut tot. De asta se numeste “Blog” care inseamna “jurnal online”, ma rog un jurnal mai impersonal un pic dar totusi ramane un gen de jurnal.