Invers proportional normalitatii…

Sunt intr-o stare destul de ciudata…nu vreau nimic, nu cer nimic, e destul de idioata situatia… Plec in Germania intr-o saptamana cu trupa…deci ar trebui sa fiu destul de fericit nu? Dar totusi …ce se intampla? E ciudat cum unii oameni nu fac nimic pentru a depasi o situatie anume…o stare. Ei prefera sa stea…eventual sa doarme ca nah…suntem in Romania.

Deja incep sa abordez aberatii sub normele Uniunii Europene. Si mi-e frica poate ma ia garda lingvistica.Totul este fain…si ma intreba cineva: ” Cum fuse” am inceput toti sa radem ca niste idioti..de ce rad oamenii? Probabil sa ascunda ce este de ascuns…probabil din prezenta unui comic absurd sau nu pentru altii. Nu conteaza incep sa simt ca nu mai traiesc…ca zilele trec pe langa mine.

Nimic nu este ca inainte..mai am un an si dau de viata…cateodata mi-e frica cateodata nu. Poate cineva sa salveze un vis pierdut printre ganduri de regret? Muzica este ingredientu care ma tine in viata…nush ce sa zic..oricum am ramas pe ganduri zilele astea cand am citit noile posturi ale lui Andaa…nu mi se pare normala..dar totusi am citit tot ce era pe blogu ala.

In loc sa criticati ceva ce este dincolo de intelegerea voastra mai bine luati si cititi daca nu cumva sunteti pudici sau inhibati de comunismu prezent in mentalitatea oamenilor de astazi..asta mi-a zis un profesor…si am ramas mut. Maine plec…si ne vom vedea cred ca intr-o saptamana…Sper ca pregatirea pentru facultate nu-mi va ingreuna modul de functionare al blogului.