Idei pierdute dincolo de fum

Sincer nu stiu cum sa incep postu ca e cam ciudat..dar cam asa este si starea mea de acum…o parte vrea alta respinge tot ce misca. Si apoi apare ea care este ca un gand bun cand ma ascund in fum. Totul se poate termina la un simplu gest si se poate continua la fel de usor. Ideea principala este sa identific acel gest..ce are putea sa faca ceva sa mearga bine…sa fie frumos si etc all that shit.

Cand nu stii unde mergi, sau te gandesti la ce gandesti in acel moment, inseamna ca ai ajuns la capat..nu capatu` ala…capatu unei trepte din viata. Atunci se intampla sa trebuiasca sa faci multe chestii care iti influentzeaza viata intr-un mod destul de ciudat dar pana la urma simti urmele pe tine dupa fiecare actiune care o faci.

Ca sa nu zica lumea ca sunt nepasator, imi cer scuze pentru toti care i-am facut sa simta unele lucruri neplacute in urma mea..si sunt destul persoane care ma vor aproba in aceasta privinta. Dar n-am ce sa fac sunt unele lucruri care ori le-am facut din nepasare, ori din obligativitate fata de situatia in care ma aflam. Mai mult imi pare rau ca nu pot sa indrept nimic din ce am facut si nici nu am indreptat cand am avut ocazia.

Pana la urma cam la asta se reduce viata …la ce faci si la ce nu faci. In urma lor se tzese masca pe care o porti toata viata. Aaa era sa uit ii doresc si la multi ani Andrei fiindca e ziua ei maine si vom face tot posibilu sa simta ca e ziua ei. So…see u next time i`ll get a little free time left.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *