Cartela La Lift

Nu e noua treaba si o inteleg pe deplin in diferite institutii care au investit intr-un lift pentru carat fund de politician, director sau curva de lux, dar la un bloc de locuinte??? Si cand mai adaugi ca blocul asta de locuinte are curte proprie cu poarta de se inchide, cu inca o usa la intrarea in scara, care deasemenea se inchide. Cartela de lift ramane doar un trolling bun din partea constructorului care vrea sa-si motiveze pretul astronomic.

Eu vad urmatoarele mari dezavantaje:

  • vine musafirul, asa ca trebuie sa cobori pana jos pentru al conduce cu liftul, asa in cazul in care nu vrea sa faca piciorul frumos.
  • inca un plastic care trebuie sa-l porti in portofel, mai ales cand nu iti mai ajunge locul pentru bani.
  • timpul pierdut pana scoti cartela, o arati liftului si iara o bagi in buzunar…doar traim in secolul vitezei….la ejaculare.
  • marele dezavantaj vine cand iti chemi si tu amanta in vizita si vrei sa o primesti in pielea goala, asa ca surpiza. Cum faci? Te duci jos, o urci cu liftu si o pui sa astepte la usa pana te dezbraci tu?

Zic doar ca-mi pare lipsit de sens. Nu opreste hotu, nu opreste joaca copiilor si pana la urma de ce dracu sa nu se joace? Nu opreste caratul de marfa, ca doar cand vii cu marfa un proprietar tot e acasa si nu o fi atat de blangiu incat sa nu-ti dea cartela.