Voi Cum Ati Invatat Pentru Permis?

M-am apucat şi eu de şcoală şi în jur de 8, luna asta, trebuie să dau sala.

Problema e că nu ştiu cum să învăţ.

Am făcut tot felul de teste online şi iau ca jumate din ele. Dezastru nu?

Până acum nu am citit nimic, dar nimic. Nici nu ştiu ce ar trebui să citesc. Evident că întreb de varianta scurtă, nu să citesc o carte întreagă de legislaţie şi încă 3 de mecanică. Bine, să lăsăm faza aia cu normalitatea şi alte cele, că mă depăşeşte ca timp şi orice altceva, eu doar vreau şi vreau repede, că-mi e lene a citi toate articolele alea alambicate şi plictisitoare.

Nu cred că legislaţia este mai indicată faţă de o metodă simplă de a-mi culege ce-mi trebuie şi gata examenul. Cât de trafic… e ca şi polemica aia cu ” nu te pregăteşte şcoală pentru viaţă”. Tot aşa cred că o legislaţie stufoasă nu te pregăteşte pentru trafic. Traficul ăla în care toată lumea respecta doar rapiditatea cu care ajungi de la punctul a la punctul b, restu-s detalii nesemnificative.

Am găsit siteul ăsta. Pare destul de ok, mai ales că am înţeles că sunt exact testele care se dau şi la examen, doar că nu-mi arăta răspunsul corect, atunci când îl greşesc, aşa că ajung ca la o întrebare de nu mi-a ieşit să nu am habar de ce am greşit. Am încercat ca la fiecare greşeală să caut pe google, dar nu merge aşa de simplu, mai ales când ajungi pe tot felul de siteuri gen tpu.

Am mai făcut teste şi te siteul ăsta, dar ai un număr limitat de teste în fiecare zi şi dacă mai vrei trebuie să plăteşti. Nu ar fi o problemă, că nu e sumă mare, doar că au unele teste greşite şi asta e al dracu de periculos. Asta sare din schema.

În lipsa de alte idei, nu că aş fi încercat prea multe, mă gândeam să fac teste până ajung să învăţ toate întrebările, mai ales că unele le văd repetându-se, deci nu cred că sunt aşa de multe. Partea proastă e că mă pot trezi la examen cu 5 întrebări pe care nu le-am mai întâlnit şi la care nu ştiu răspunsul. Să-mi asum riscul?

Partea şi mai proastă, nu cred să am suficient timp să fac aşa de multe încât să acopăr un procent acceptabil de posibilităţi.

Voi cum aţi învăţat pentru permis? Există varianta simplă şi bună?

P.S. ştiu că vor fi momente când o să renunţ la scumpa bere, dar viaţa-i crudă şi n-am ce-i face,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *