Cumpar Articole

Adica voi scrieti articole si veti fi platiti pentru ele. Nu caut sa scrieti voi articole pe blogul vostru ci sa scrieti articole pentru un site anume.

Se cauta articole erotice de minim 400 cuvinte scrise in limba romana, cu diacritice sau fara, dar corecte gramatical. Pentru cei care nu stiu cum sa-si numere cuvintele aveti siteul asta.

Pretul oferit pe articol este de 5 lei si se va plati saptamanal prin transfer pe card sau paypal.

Vor fi platite doar articolele publicate, sau selectionate spre publicare. Selectia se face dupa calitatea articolului, originalitatea lui cat si alte criterii subiective cum ar fi; imi place si gata.

Pentru cei interesati de mai multe detalii sau pur si simplu vor sa trimita articole, aveti urmatoarea adresa de mail. Tot pe mail veti primi si siteul pe care se publica articolele, astfel putand urmari cand un articol va este publicat.

Stiu ca suma nu e mare pentru un content writer, dar nici articolele nu solicita prea multa documentare, asa ca sunt niste bani usor de castigat de prin online. Orice persoana de peste 18 ani are ceva experienta erotica si de aici poate divaga pana ies si 100 de articole pe zi. Bine, nu veti fi platiti pentru 100 de articole pe zi, planul fiind a se publica maxim 10 articole la 24 ore, dar cu timpul se poate ajunge sa se publice mult mai multe articole pe zi.

Un calcul simplu zice ca daca scrii macar un articol pe zi ori 7 zile pe saptamana poti incasa 35 lei pe saptamana si 140 lei pe luna. 140 lei de la un singur articol pe zi, mult mai bine decat 90% din blogari care scriu zilnic cate un articol.

Presupun ca e de la sine inteles ca articolul trebuie sa fie original, sa treaca de copyscape si nu aduca atingere unei persoane reale. De asemenea e de la sine inteles ca articolele vor deveni proprietatea cumparatorului.

Pentru cei sceptici in privinta banilor le sugerez sa trimita de proba un articol si astfel vor vedea ca toata treaba e serioasa si plata se face la timp conform conditiilor stabilite.

Nu, nu m-am apucat eu de siteuri erotice, desi nu-mi pare rea ideea, ci postul este scris pentru un amic.