In a 8-a zi

In a opta zi de dupa fumat totul este roz….mai putin chilotul meu de plaja.

Nu e asa de greu pe cat se plang unii, de fapt nu e greu deloc, e chiar simplu sa-ti spui ca tu asa esti, chiar nu mai esti fumator. Faza cu a trai ca nefumator este asemanatoare cu a trai vesnic…..e pur si simplu plictisitor.

Tigara imi dadea o stare de echilibru. Acu parca-s pierdut in spatiu. Eu si Voyager va salutam din fundul sistemului solar. Acu nu va imaginati ca sunt dus cu pluta, dar am momente cand simt ca lipseste ceva si nu stiu ce. Oricum dupa cateva secunde imi dau seama ca tigara e iubirea pierduta si dispare sentimentul de lipsa.

Fizic m-a lovit prin 2-3 seri de insomnie. Imnsomie de genul culcat la 12, trezit la 12 jumate si belit la tavan pana la 6-7 dimineata. Acum dorm ca boul neintors. Gatul e mult mai ok dimineata. Flegma mai putina.

Psihic m-a lovit prin sentimentul de lipsa continua, extrem de accentuat in primele 48 de ore, pe cale de disparitie acum. A mai fost si frica primului iesit la bere, dar am trecut cu bine si peste asta si berea merge perfect si fara tigara.

Nu stiu daca la fizic sau psihic sa bag, dar ieri am mancat cea mai buna tochitura din viata mea si am baut cea mai proasta bere bauta vreodata. Acu nu stiu daca are legatura cu faza ca-mi revine gustul sau psihicul a incercat sa-mi joace o festa prin care sa ma incurajeze sa mananc mai bine si sa beau mai putin. A, surpinzator la faza cu tochitura buna, e ca am mancat-o la un fast food din zona targului de legume de pe varianta si sa mai adaug ca era rece si mi-a incalzit-o la microunde. Nu am incredere in experienta traita asa ca trebe sa mai trec neaparat la o tochitura de acolo.