Da-mi un pix

Din civilizatie am revenit cu obsesia unei mai bune organizari. Si cum organizarea nu se poate baza pe memorie, chiar deloc, mi-am maltratat telefonul cu tot felul de aplicatii care sa-mi umple golul asta. Si nhea, niciuna nu vrea sa-mi preia activitatile zilnice intr-o forma usor accesibila.

Am incercat: evernote, keep, calendare, taskuri si alte chestii despre care citeam ca revolutioneaza organizarea.

Probema mea e ca sunt tot timpul sunt pe fuga, tot timpul in intarziere, tot timpul presat de timp. Ati observat ca toate sunt una si aceeasi….asta ca sa fie clar inteles ca-s un sportiv desavarsit….din volan. Si din presarea asta de timp, nu reuseam sa adaug noi lucruri de trebuia sa le fac, sau nu reuseam sa le adaug intr-o maniera simpla, asa ca renuntam.

Si nu, nu dureaza la fel de mult sa scriu 3 cuvinte pe o foaie cum dureaza sa scriu 3 cuvinte intr-o aplicatie, indiferent care-i aplicatia aia.

Si nu, nu dureaza la fel de mult sa citesc 3 cuvinte de pe foaie, cum dureaza sa citesc 3 cuvinte de pe telefon. Telefonul trebuie deblocat, deschisa aplicatia, gasit notarea si deschisa si ea. In schimb agenda sta pe scaunul din dreapta cu ata pusa la ultima pagina scrisa.

Agenda si pixul au ramas baza organizari zilnice si pare ca nimeni si nimic nu-i poate detrona. Cu parere de rau zic ca inca nu pot fi verde.

Voi ati reusit sa renuntati la foaie si pix?