Le caut cu lanterna

Dupa frumoasa experienta din Londra, am ramas cu un obicei de am inceput sa-l fac in fiecare dimineata. Adica sa beau ceai cu lapte.

Mi-a placut combinatia asta inca de la prima ceasca si am baut cat de des am putut. Uneori beam si cate 4-5 ceaiuri cu lapte pe zi, ca asa se facea sa fie.

Si cum se pare ca le caut cu lanterna, acesta se face sa fie un obicei destul de nesanatos.

Chiar dacă laptele cu ceai are și o formulă perfectă, conform unui studiu realizat de către niște cercetători germani, această combinație nu este una tocmai benefică organismului. O proteină din lapte (caseina) anulează efectul pe care îl are oxidul nitric (substanță din ceai care ajută la reducerea dilatării vaselor de sânge), așadar, pot apărea niște probleme de sănătate la aparatul cardiovascular, mai ales dacă acest amestec este consumat des.

Eu de credeam ca in sfarsit fac ceva sanatos, adica beau ceai, ceea ce inainte nu faceam. Pe bune ca tot ce-i mai bun in lumea asta, este nesanatos. E un fel perfid al universului de a ne rade in fata.

Cum vad ca nu-s in stare sa discern lucrurile simple, trebuie sa va intreb daca in imaginea de mai jos este un rasarit sau un apus?