18 pisici si un caine

Nop, titlu nu e fictiune ci realitate traita, sau mai bine zis, suferita de noi.

Ne-am dus cu o treaba la o doamna care are in casa 18 pisici si un caine.

Mirosul era isuportabil. Senzatia de par de pluteste in aer era insuportabila de asmenea. Atat de insuportabila incat un coleg a iesit afara sa-si goleasca stomacul. Nu l-a golit, dar intentia organismului a fost. Si nu, nu a mai intrat in casa, nici mcar sa-si ia geaca, i-am adus-o noi.

Stii imaginea zombilor care se indreapta catre urmatoarea victima? asa ne-am indreptat noi catre servetele umede sa ne dezinfectam mainile. Da, avea si baie in casa, dar cine sa mai indrazneasca sa o foloseasca, cine stie ce gaseam si acolo.

Cred ca va imaginati ca in casa aia oriunde iti indreptai privirea era un animalut. Majoritatea foarte cuminti, sau poate speriate de elementele straine prezente. Cainele in schimb, era plin de energie. Cauta cu disperare orice mangaiere in plus. De altfel un caine foarte frumos, dar si mai frumos era in curte, nu in casa.

Nu stau sa-i critit decizia de-asi imparti casa cu toate animalele alea, ii critit doar tupeul de-a mai primi vreo fiinta umana in casa aia. NU cred ca e vreunul care sa nu iasa de acolo cu traume serioase. Daca nu senzatie de voma, senzatie de sufocare, senzatie de par ce-ti intra pe gat, atunci sigur o scarba totala.

Cat de costurile fermei de pisici; cred ca-si hraneste animalele cu p.lile bagate de oamenii ce ii calca pragul.

Sper, desi par sa fi pierdut, ca nu o sa am niciodata un animal in casa. Evident ca pe mine nu ma pun la socoteala.