Din plimbarile de noapte

Din plimbarile de noapte intelegi perfect lumea in care traiesti, pentru ca in tenebre suntem noi.

Jumatate din romani gatesc la 10 noaptea, ca-i mai sanatos. Un miros de tocanita de-ti muta nasul direct la ecuator, se simte in tot cartierul. Probabil ca noapte fiind, mirosul de propaga mai repede, dar cu siguranta ziua nu-l simt.

Cantitatea de seminte sparte ar scoate jumatate din Africa din foamete. Odata la 2-3 blocuri se vede gasca din 5-10 oameni care-si forteaza dantura in a gasi inghititura perfecta de samanta bine coapta, fara sare. Cojile zboara strengar fix pe jos, printre flegme si mucuri de tigara.

Cainii, offf cainii. Nu, nu poti face o plimbare fara sa-ti ceara pasaportul la fiecare pas de-l faci in teritoriul lor. Mai merge cu un mars, cu un dute-n gura …, mai te faci ca arunci o piatra, mai repezit pasul sa-ti asiguri iesirea, dar nu, nu scapi fara cateva latraturi de la fiecare haita din zona. Si chiar nu duce lipsa zona Cet de haite.

In viteza pentru viteza este serialul de se intampla destul de des, ba pe strada Varful cu Dor, ba pe strada Democratiei, ca-s goale la ora aia asa ca de ce sa nu rulam fin cu 150 la ora.

Multumim celui care a inventat gardul, ca tare greu ni-i sa facem drumul spre casa in stare de ebrietate. Nu am pleca, dar ale dracu dughene se inchid, asa ca ce sa face noi fara alcool pe caiet si tigari la bucata!? Nu zic, sunt usor de ocolit, ei alegand tot timpul partea cu gardul, dar daca treci la 1-2 metri de ei, risti sa intri in 3 come alcoolice de la un simplu respirat. Mai bine treci strada.

Non stop-urile si parcarile care nu-s. Mda, cand faci tocanita la 10 noaptea, risti sa ramai fara ulei si 4 beri, asa a dai o fuga la non stop, dar nu oricum ci cu masina din dotare, ai dracu 200 de metri. Ei, si cum e noapte si tu stai putin, lasi masina fix in centru masurat al strazi. Si nu  numai tu, toti masora centru dupa centru si lasa masinile fix acolo. Doar am stabilit ca stai putin asa ca ce atata bai. Da, avariile sunt puse.

Va continua in alta seara cu stare de hater autentic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *