Ce faci cand te blocheaza in parcare?

Ieri, a mea mandra, s-a trezit ca nu poate sa plece spre casa, desi si terminase programul si iesise de la munca. S-a hotarat un cineva sa ii blocheze masina in parcare.

Ea, fata constiincioasa, a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga daca cunoste cineva masina frauduloasa ca poate il gaseste pe proprietar si scapa. Dupa jumatate de ora cu rezultate zero s-a hotarat sa ma sune pe mine si sa o aduc si pe ea acasa.

Eu cum is incapatanat din fire nu am acceptat ca un boulica te blocheaza asa si tu nu poti face decat sa pleci spre casa cu capu plecat si masina abandonata asa ca am cautat pe net ce pot sa fac in cazul incare cineva imi blocheaza masina in parcare. Nop, nu am gasit nimic asa ca m-a hotarat sa sun la politia locala din Constanta si sa cer acolo lamuriri. De acolo mi-au cerut numarul de inmatriculare al masini de ne bloca, marca si culoarea si mi-au zis ca in maxim jumatate de ora o sa vina un echipaj si sa incerce sa ne ajute.

A venit echipajul intr-un timp relativ de jumatate de ora si au inceput cercetarile amanuntite asupra faptei criminale de s-a petrecut. S-a lasat cu poze din mai multe unghiuri sa se vada fara urma de indoiala ca situatia era fara scapare.

Au trecut l-a verificat numarul de inmatriculare si asa au vazut ca cel de ne blocase locuia fix in scara din fata parcarii. Yup, la doar cativa metri de locul in care noi asteptam deja de peste o ora jumate. Acu nu stiu unde batea fereastra lui, dar nici nu cred ca mai conteaza.

L-au sunat l-a interfon si a venit cu scuzele la purtator doar ca era prea tarziu si deja se lasase cu amenda in valoare de nu stiu cat si 3 puncte penalizare. Well, scumpa parcare, as zice!

Politisti ne-au explicat ca daca respectivul nu era in zona, sau daca nu raspundea, etc, nu puteau face nimic sa ne deblocheze, dar el tot se alegea cu amenda si puncte. Se pare ca noi am fost norocosi si fu sa fie in zona.

Deci: ce sa faci cand ti-a fost blocata masina in parcare de catre alta masina? Suna la politia locala si foarte elegant vei fi rezolvat.