Libidinosii

Dupa ce ca purtam povara grea a blestemului duhorii (despre care voi, cei patru cititori ai mei – cu mine cu tot – ati lecturat recent), m-am confruntat cu o noua situatie “speciala”, tooot in metrou. De data asta nu m-au mai invadat efluviile descendentilor porcini, ci am avut norocul sa ma aflu in dulcea proximitate a unui cuplu dintre cele mai libidinoase. Pentru ca asa sunt eu: ii atrag ca un magnet.

Stateam in picioare. Imi citeam linistita ultima pagina din Academie. Au urcat la Universitate. Ea, usor anorexica, pitzi aspirationala, el, cu un cap mai scund, indesat, pantaloni albi de in, care-i intrau inevitabil in fund. Nu s-au asezat. El si-a rezemat dosul despicat de cusatura pantalonilor si si-a departat picioarele, cat sa o primeasca intre ele pe fufa. Fufa nu a ezitat si i-a multumit calduros, verificandu-i fermitatea amigdalelor cu propria-i limba.

Totul, la nici 30 de centimetri de mine. Simteam cum ma trec naduselile. Noroc ca folosisem deodorant de dimineata. Le auzeam clipocitul cavitatilor bucale si vedeam cum mana lui se infige pofticioasa in oaselele ei, in timp ce ea…ooooh, eaaaaaa se infigea si mai vartos in despicatura picioarelor lui. Pe la Tineretului incepusera sa geama. In surdina. Doar eu si cainii ii auzeam. Incercam sa-mi inchid pavilionul urechii. Sa-mi bag lobul in scarita si nicovala. N-am reusit.

M-am uitat la ei moralizator. Li s-a rupt.

M-am imaginat super-erou care ii ia de par si le infige moacele in usile metroului, lasandu-i sa zambeasca asemenea iezilor necugetati jupuiti de lup.

In ceremonialul frecarii, trupurile insetate alunecau spre mine. Cu gurile inclestate si mainile infipte unul in celalalt, ura mea si a celorlalti calatori nu razbatea pana la ei. Si-au continuat nestingheriti prologul copulativ. Cei din jur se scotoceau deja prin buzunare dupa un prezervativ.

Cobor inainte sa cedez nervos.

N-oi fi eu sfanta fecioara cea pururea imaculata si nici zamislitoarea de norme morale pe care sa le daruiesc societatii, dar parca si sa te exprimi corporal cu atata nesimtire…