Ti s-a infundat?

Io pe unde-am umblat pe-afara n-am pomenit asa ceva. Cate usi de toaleta am trantit, cate ape am tras, cate hartii igienice oi fi terminat, asa ceva n-am pomenit nicairea altundeva decat intre Dunare si Carpati.

Vorbesc despre nenorocitele de foi A4 din toaletele localurilor, care-ti ranjesc dupa ce tragi apa ca n-ai fost tocmai inspirat cand te-ai sters la fund (sau mai stiu eu unde) cu hartia aia cu cinspe straturi pe care, ca un nechibzuit ce esti, ai aruncat-o in WC. Nici Iuda cand s-a bucurat la 30 de arginti n-a facut greseala mai mare ca tine, nepriceputule care arunci hartii in WC si nu esti in stare sa ridici ochii pe usa din fata care tipa spre tine cu tignalul doamnei de biologie:

“NU ARUNCATI HARTIA IGIENICA SAU ALTE OBIECTE IN WC. SE INFUNDA!”

Ti s-a infundat, barbarule! Tu si rasa ta de vikingi ce va mai usurati fara sa cititi in prealabil instructiunile de folosire a toaletelor din localurile dambovitene!

Acum stai cu inima (sau mai stiu eu ce) cat un purice de teama sa nu te urmeze la plecare suvoiul de excremente de trei generatii si sa ti se duca buhul in toate restaurantele din Centrul Vechi ca esti un cacacios fara margini, scrupule care nu e-n stare sa foloseasca un wc, altul decat cel din fundul gradinii.

Ma gandeam la un moment dat sa strang dovezi. Dovezi ale incapacitatii instalatorilor romani de a proiecta un nenorocit de wc, astfel incat sa evite pericolul inundatiilor provocate de o un ghemotoc de hartie igienica.