Semnele fatale ale indragostirii

Hai, ca prea s-a transformat blogul asta in masina de taiat frunze la caini si de analizat si ras-analizat diverse stadii si metode de dezvoltare personala (observati aliteratia, da?). Sa mai vorbim si despre lucruri lumesti, ca bloggerului ii sade bine cu banalul, iar nu cu vorbele de duh numai bune de incrustat in grinda. Momentan, suntem ocupati cu intorsul pe toate partile ale unei bucati de realitate. Inca nu e momentul sa intram in istorie. Inca.

 

Cica dureaza o cincime de secunda sa te indragostesti. Draci! Intr-o cincime de secunda nu ai timp nici macar sa-i sesizezi gropita din obrazul drept. A, ba da, pentru asta ai timp. Poate ca judec lucrurile prea mult din proprie experienta si pun eticheta imposibilului pe tot ce nu mi s-a-ntamplat mie, dar sa fim sinceri, cati dintre voi v-ati indragostit la prima vedere? La PRIMA vedere?

Recunosc, mi s-a intamplat sa mi se para atragator un baiat la prima vedere sa-l scanez si sa-mi dau seama ca da, corespunde, dar chiar sa ma indragostesc, nu. Inca?

Deci atunci cand indragostirea apare, care sunt semnele care o anunta? Cand ar trebui sa ne luam cu mainile de cap si sa mergem la doctor denuntand simptomele netrebnicei indragostiri?

Din vasta-mi experienta, proclam ca se instaureaza indragostirea cand:

1. Te gandesti numai la el

Orice-ai face si in orice context te-ai afla, undeva, in background, ii pastrezi chipul sau vorbele. Si te trezesti zambind rusinata cand te prinzi singura cu mâţa-n sac. Si te mai rusinezi si imaginandu-ti reactia lui dac-ar afla ca tu, pe furis, ai dezvoltat asa, un quelque chose pentru el.

2. Vorbesti numai despre el

Prietenele tale nu mai prind rand la vorba, ca tu le-ai impuiat capul cu cehi verzi pe pereti, bruneti perfect simetrici si draguti, funduri perfecte de fotbalisti sau mai stiu eu ce alte nazariri adolescentine. Ce-a facut, ce-a dres, cum s-a uitat la tine cand ai zis cutare lucru, cum ti-a adus atunci, de 1 Martie, trandafirul ala alb si-a zis ca e alb pentru ca stii tu de ce. Toate trebuie sa le povestesti prietenelor, ba chair de mai multe ori, ca nu cumva sa uite sau sa confunde situatia. Ele te vor privi la inceput cu simpatie, apoi vor incepe sa se cam sature de toate micile naratiuni si, la un moment dat, iti vor striga verde-n fata: ESTI INDRAGOSTITA!

3. Faci portretul robot al copiilor vostri

El are ochii verzi? Asta ai vrea sa ia de la el. Mai e si carliontat pe deasupra? Pfoa, nici sa se putea mai bine! Se pricepe la stiinte exacte in timp ce tu esti buna la tot ce tine de uman? Ei, bine, daca se va naste o noua rasa ariana, din voi doi vor iesi primii reprezentanti. Hai, c-ar fi draguti, si maica-ta s-ar bucura. :))

Sigur, toate aceste planuri dubioase se intampla fara ca voi sa fi avut macar la o intalnire.

4. Il stalkuiesti

Ii citesti blogul. Sau Twitterul. Sau Facebook-ul. Sau pe toate trei. Analizezi fi-e-ca-re cuvintel. Oare se referea la tine? Daca nu la tine, atunci la cine? Nu mai conteaaaaaza, oricum isi va da seama ca sunteti facuti unul pentru celalalt.

5. Razi tamp

Cand esti in preajma lui, razi cu gura pana la urechi. Cand altii povestesc despre el, razi cu gura pana la urechi. Esti toata numai un zambet, chiar si cand vorbiti pe mess sau cand iti da un tweet nevinovat.

Or mai fi si alte simptome, dar eu doar atat am reusit sa scot. Hai, cititori mai destepti ca mine, completati-ma!