O prajitura, o umbrela, o cana

Grea e viata de bloggerita! Mai ales atunci cand primesti cadouase de la un “admirator secret” si toata compania incearca sa afle cine este si oare la ce sa te-astepti maine, dupa supriza de azi, care i-a cam lasat cu gura cascata?

Acum o saptamana, ma suna fata de la receptie sa-mi spuna sa cobor, ca am primit un pachet. Ma gandeam ca sunt sponsorii, care mi-au trimis premiile, pe care eu urma sa le dau mai departe castigatorilor de pe site. Cobor usor in lehaminte. Doar ca jos, la intrare, nu ma astepta o cutie impersonala pentru femeile internaute, ci chiar un tortulet de lamaie.

Iar cum eu nu zic niciodata nu unei tratatii dulci, am alergat in birou cu prajitura si-am impartit-o cu colegele. Expeditorul? Un mister. Fetele faceau deja scenarii despre tipul discret care-mi cunostea pasiunea pentru dulciuri si-acum ma rasfata cu o prajitura delicioasa de lamaie. Doua zile am mancat din ea. Alaturi de prajitura, o plasuta pe care scria: “when life gives you lemons, throw them back and yell: I wanted chocolate!

A doua zi, cand sa plec spre casa, afara ploua. Eu aveam parul intins. Umbrela nu posedam. Nu se cadea sa plec intinsa din Pipera si sa ajung creata la Unirea. La receptie mi se sopteste ca am primit o umbrela. Galbena. “When life gives you lemons, open your umbrella”.

A treia zi, primesc o canuta. Iar eu sunt intotdeauna in pana de cani, asa ca tare m-am bucurat sa primesc una galbena, bineinteles, si dotata cu simtul umorului: “When live gives you lemons, ask for a cup of tea.”

A patra zi, dezvaluirea. Ce credeti ca era? Seara, inainte de plecare, primesc un bax de… deeeee… deeeee… suc. Mirinda Limonetto. Tocmai se lansase. E delicioasa, va zic. Eu de mult m-am intrebat de ce naibii nu exista pe piata suc de lamaie? Ei, iata, ca cineva s-a gandit si la durerea mea.