Despre autor

Am „rupt” o bucată din mine, i-am dat un nume, am „aranjat-o” pentru blog și a ieșit asta.

Deși blogul adoptă multe teme personale, sper să toată lumea știe să facă diferența între o personalitate virtuală și un om real.

În unele dintre articole faptele reale pot fi prezentate deformat, exagerat sau dintr-o perspectivă diferită, tocmai pentru a scoate în evidență anumite idei, pentru a crea contraste mai puternice; ele sunt totuși reale, nu inventate. Posturile care reprezintă doar rodul imaginației mele apar între ghilimele, ca citate, scrise cu italic, etc. (în orice caz sunt semnalate sub o formă sau alta); în aceste cazuri orice asemănare cu personaje și întâmplări reale e o pură coincidență.

Totodată, unele articole pot aparține altor persoane, dar să nu menționez acest lucru. Asta nu înseamnă că le „fur” ci că alte persoane folosesc pentru exprimare blogul ăsta.

Posturile sunt proprietatea intelectuală a deținătorului blogului și pot fi folosite doar cu acordul acestuia (în cazul în care sunt preluări, este menționată sursa). Părerile și aspectele personale din posturi pot aparține unor terțe persoane, având acordul lor. Acuma… dacă văd ceva ce se întâmplă pe stradă de pildă, nu am cum să întreb oamenii care participă dacă pot povesti despre asta. 😀 Și nici nu am observat practica asta în lumea blogurilor. Totuși dacă anumite persoane sunt deranjate de faptul că sunt prezentate anumite întâmplări la care participă în mod direct (chiar dacă nu le dezvălui identitatea), îmi pot semnala acest fapt și voi șterge orice referiri la adresa lor.

Comentariile și feed-back-ul sunt încurajate. Critica este de dorit a fi constructivă, fiindcă nu folosesc nimănui niște cuvinte urâte aruncate aiurea și nici nu dovedesc că părerea celui care le scrie e îndreptățită, ci doar lipsa unului simț și a unor argumente valide. Nu o să șterg comentarii care nu constituie spam, dar voi cenzura cuvintele licențioase acolo unde e cazul.