Despre autor

Despre autor:
Mă cheamă Dan/Dănuţ/Daniel şi m-am născut în a 23-a zi a lui Septembrie la ora 3:23 ,în al 93-lea an al secolului 20.Nu îmi plac manelele, nu mă consider rocker, clubber, trancer, rapper, ci câte ceva din fiecare combinate şi rezultate în mine.Îmi place să fotografiez, să filmez, să montez, să desenez, pe scurt, să creez ceva ce poate fi de folos sau poate fi admirat şi apreciat de alţii.

Nu-mi plac jocurile pe calculator, nu-mi place berea(excepţie fac Heineken si Dub), nu-mi place la ţară, nu-mi place Bucureştiul, nu-mi place să citesc cărţi, nu-mi place să scuip mănânc seminţe, nu-mi place să mă îmbăt, nu-mi place să am mai puţin de 10 ron în portofel, nu-mi place lumina de la bec/neon, nu-mi place Kent 8, nu-mi place Nanotech, nu-mi place să am muzică pe telefon, nu-mi place să ascult muzică la difuzorul de la telefon, nu-mi place să port bijuterii de aur, nu-mi place D&G.

Îmi plac jocurile pe Wii sau PlayStation 3, îmi place la oraş, îmi plac pub-urile, îmi place să am mulţi prieteni, îmi place să stau pe afară, îmi place să stau în natură, îmi place să ascult muzică la căşti, îmi place Linux, îmi place Apple, îmi plac serile călduroase şi înnorate, îmi place întunericul, îmi plac fetele Emo, îmi plac fetele care înjură (fără pulă şi futu-ţi că-i absurd), îmi place vara, îmi place luna septembrie, îmi place să mă uit la documentare, îmi place să fac jogging noaptea, îmi place să mă uit la seriale/filme.

Nu sunt fotogenic, nu sunt frumos, nu sunt de treabă, nu sunt darnic, nu sunt punctual, nu te poţi baza pe mine, nu fac cinste şi nu dau bomboane de ziua mea că sunt ţăran, n-am nimic de împărţit cu nimeni. Am un caracter ciudat, dubios zic unii, de aceea lumea mă evită până apucă să mă cunoască. Urăsc să fiu băgat în seamă doar ca să mi se ceară ceva, prin urmare urăsc fetele care fac asta, poate se simt şi-mi dau ignore ca să-mi rănească sentimentele. De când m-am născut trăiesc în Craiova, acelaşi cartier (nu dau nume), de aici trăgându-se personalitatea mea de oltean diliu, repezit şi ţăran căruia îi place prazul şi să vorbească la perfectul simplu într-o sală plină de bucureşteni doar ca să-i enerveze. Îmi place să patinez dar nu-mi plac sporturile de iarnă, nu suport ţiganii dar cunosc foarte mulţi de treabă pe care îi apreciez. Ştiu decât o singură limbă străină, engleza, ”pe care am învăţat-o de la Cartoon Network ca orice copil normal la cap(majamuru©)”. Nu mă uit decât la câteva canale, HBO, TVR1, MTV şi PRO TV pentru Ştirile de la Ora 5, restul nu mă interesează. Nu stau mai mult de 5 ore pe calculator zilnic şi asta împărţit între dimineaţă şi seară, cea mai mare parte a zilei fiind ocupată evident de şcoală şi somn, mai mult somn. Sunt dependent de Coca-Cola, ciocolată, aer curat şi filme bune. Am 3 culori preferate: negru, alb şi albastru ce pentru mine simbolizează apa, puritatea, claritatea, relaxarea, articul necunoscut şi evident un pinguin, animalul cu care sunt asemănat cel mai des ; nu mă deranjează asemănarea, chiar îmi place. Când eram mici şi un pic mai proşti, viitori rataţi ai cartierului îmi ziceau Dexter pentru simplul fapt că eram mai deştept decât ei ; situaţia nu s-a schimbat.Pentru voi n-am nicio poreclă, pentru prieteni am una singură. Dacă mă întâlniţi pe stradă îmi ziceţi pe numele mic.

Despre blog:
A inceput mai mult ca o nevoie, nu pentru că aşa e moda.Am simţit că am nevoie de un loc unde pot să împart şi cu alţii lucrurile care le simt, le trăiesc, le urăsc, iar cea mai bună variantă e un blog.Nu îi era destinat să fie ceva serios, era mai mult o ocupaţie pentru timpul liber, dar între timp a devenit o pasiune şi l-am continuat.
Nu am intenţionat niciodată să scot bani din el, am repetat-o şi o voi repeta la nesfârsit până când toată lumea va înţelege, eu scriu articole pentru prieteni ,pentru că mulţi dintre ei poate se regăsesc in ele şi pentru a mă descărca de anumite lucruri uneori …

Blogul acesta e început pe 17 iulie 2007, însă au mai fost 3 înainte, 2 pe blogger şi unul pe WebBlog.Prin septembrie mi-au blocat cei de la hosting contul şi n-am mai putut să recuperez nimic, noroc că aveam un wp-export file de pe 17 iulie 2007 până pe 1 martie 2008, dar arhivele de pe lunile martie, aprilie, mai şi jumate din luna iunie sunt istorie.

Mulţi mă urăsc pentru slogan(”râdeţi de mine că…”) şi cred că mă dau mare cu acest lucru, că eu mă cred mai special şi ceilalţi rataţi şi alte lucruri de acest gen. Greşit! mai gândiţi-vă … eu reprezint un anumit tip de oameni, sigur nu sunteţi şi unii dintre voi din acelaşi tip?