Disclaimer

Să o luăm cu începutul, acest blog este unul liber, deci prin urmare nu are cenzură în articole sau comentarii.Libertatea de exprimare nu lipseşte, spre deosebire de unele bloguri, aici opinia ta poate fi cât de ”îndrăzneaţă” vrei, nu va fi editată sau ştearsă.

Orice greşeală gramaticală este perfect intenţionată, în acest mod opiniile voastre despre aspectul corect gramatical al blogului sunt nefondate(mtfkrs!).

Înjurăturile voastre la adresa mea sau a blogului nu vor rămâne fără răspuns.

Nimeni nu vă obligă să-mi citiţi blogul, aşa că îndemnurile voastre de a şterge blogul,de a mă lăsa de blogging, de a-mi pune ştreang la gât sau alte lucruri de acest gen vor fi considerate nule sau simple şoapte ce nu trebuie luate în seamă.

Am dreptul să mă iau de cine vreau atâta timp cât nu îi afişez numele sau o poză in care îi este ilustrată faţa,în acest mod nimeni neavând de ce să mă acuze că i-am folosit numele sau poza fără acordul ei.
(o să am grijă să pun un dreptungi negru pe ochi şi un X roşu pe gură)

Toate fişierele de tip warez de pe acest blog sunt folosite de utilizatori pe propria răspundere, administratorul neavând niciun drept asupra lor.De ce? pentru că e şmecher şi copiază jumătăţi de citate din legislaţie de pe alte siteuri(gen Antena3).

Am dreptul să dau banuri pe IP atâta timp cat am utilizatori fără bun-simţ.

Am dreptul să traduc/editez comentarii ce conţin în exces semne de puntuaţie, steluţe, cifre, grupurile tz,sh.

Am dreptul să modific acest Disclaimer de câte ori mi se scoală mie deoarece este scris de mine şi este afişat pe blogul meu.Nu-ţi convine? pleacă! dar înainte să dai adresa de la acest blog şi prietenilor tăi.