Cele mai frumoase buchete de flori 2018

In zilele noastre atunci cand dorim sa ne comunicam sentimentele mai departe, o facem prin intermediul florilor. Daca va veti gandi la epoca victoriana, o perioada stricta in care pasiunea trebuia sa fie ascunsa pentru a nu fi pedepsita, florile erau singurul intermediar legal. Atunci oamenii trebuiau sa devina creativi. Astfel s-a nascut limba secreta a florilor. Bineinteles, era extrem de dificila.

O garoafa rosie ar insemna iubire, in timp ce o garoafa dungata era perfecta pentru relatiile platonice. In timp ce noi am putea asocia crini cu doliul, in acea perioada, varianta sa portocalie a denotat ura – mesaj care cu siguranta ca trebuia sa fie transmis mai departe la o inmormantare.

Deci, iata tot ce trebuie sa stiti despre floriografie si despre cum puteti sa transmiteti un mesaj clar prin intermediul unor buchete de flori.

In timp ce florile au avut semnificatii simbolice de secole – in special in religie – floriografia si-a facut aparitia intre Europa si America, mai exact in perioada victoriana. In 1819 a fost publicat primul dictionar floral de catre “Madame Charlotte de la Tour”. Cum au folosit victorienii floriografia? Epoca victoriana este cunoscuta deoarece a fost reprimata, in timp ce romanele erau obsedate de romantism. Daca sunteti familiarizat cu acea era, romantismul din viata reala era strict restrictionat, in special in clasele superioare si mijlocii, unde regulile dintre sexe erau stricte si formale.

Buchete de flori
O multime de flori reprezinta prima iubire. Asa cum am spus mai sus, o garoafa rosie este un simbol clasic al dragostei, in timp ce o garoafa alba indica o iubire pura. Si totusi daca va doriti o iubire precum se regaseste in filme filme, nu uitati de trandafiri! Acestia au reusit sa puna monopol in lume, datorita aspectului lor scos din reviste. Lucrurile nu s-au schimbat atat de mult. (Daca distrugi spinii, asta inseamna “dragoste la prima vedere”.)

Ei bine, florile ar putea fi vazute ca o modalitate de a atrage sau respinge pe cineva usor, dar, sincer, unele dintre mesajele de acestea pot fi destul de brutale. Un buchet de flori uscate, de exemplu, este un mod destul de aspru de a respinge o persoana. Lasand negativismul la o parte, este foarte important sa exprimam intotdeauna ceea ce simtim pentru a clarifica sentimentele avute pentru o persoana. De secole, trandafirii au reusit sa realizez acest lucru, prin culorile lor puternic evidentiate, motiv pentru care sunt atat de iubiti si de comercianti in intreaga lume.

Florarie Online
Cand vine vorba de evenimente speciale, Floraria de Vis indica sa vorbiti deschis cu floralul pentru a putea face intotdeauna alegeri optime. Nu uitati sa aduceti exemple inspirate din nuntile celor mai tari timpuri. De exemplu, daca nunta dvs. poarta tema unei petreceri cu tente spaniole, florarul dvs. va poate proiecta buchetul folosind trandafirii roz, mov sau rosii. O nunta mai monotona, clasica, cu tematica Art Deco, solicita aranjamente florale simple care sa insoteasca elementele de design geometrice ale decorului din care este inspirata nunta. In acest caz, buchetul dvs. ar trebui sa fie simplu si sa fie compus din flori sistematizate si serioase. Bineinteles, in acest caz puteti opta din nou pentru trandafiri.

Retineti ca pentru orice ocazie speciala, trandafirii va pot salva! Daca va veti dori sa oferiti uncadou de exceptie sau sa conturati un buchet superb, echipa Floraria de Vis va va aduce visele la realitate prin servicii calitative si eficiente. Bineinteles, costurile sunt variabile, motiv pentru care va fi necesar sa aruncati o privire catre produsele pe care vi le punem la dispozitie, pe site-ul oficial florariadevis. Astfel, veti face alegerea potrivita in doar cativa pasi simpli.